About us 1
About us 2

«Personlige Etiketter» er det norske merkenavnet for det tyske merket Wunder Etiketten.

Personlige Etiketter er en del av et familieforetak som ble grunnlagt i 1987 og som i over 32 år har produsert etiketter og personaliserte produkter av høyeste kvalitet.

I 2004 ekspanderte Personlige Etiketter og åpnet avdelinger i USA og Australia. Etter denne suksessen ble det i 2017 gjennomført en ny utvidelse med åpning av flere avdelinger på det Europeiske fastlandet.

Vi er stolte av å levere produkter av høy kvalitet til fornuftige priser og med uslåelig kundeservice.

Vårt mål er å kunne levere den passende etikett til ethvert formål, det være seg til klesplagg til skolebruk, beboere på pleiehjem eller dersom du ønsker å prøve deg som moteskaper med egnekleskreasjoner og ønsker den lille ekstra finishen til dine klær. Vi jobber hardt for å sikre at dine behov dekkes med hjelp av vår erfaring, til riktig pris og punktlig leveranse.

Vi vet at vi med kontinuerlig evaluering og – ved behov – forbedring av våre produkter, fortsatt kan være ledende i markedet for broderte og trykte etiketter.

Vi hører alltid på tilbakemeldinger fra kundene og vårt vennlige kundeserviceteam hjelper deg gjerne med alle spørsmål til enhver tid.

Personlige Etiketter er nummer en i Tyskland basert på forholdet mellom kvalitet, pris og leveranse i markedet for broderte og trykte etiketter til klær.

About us 3
About us 4
About us 5
About us 6