FAQs

Faq1
Faq2

Hvor lang tid tar det å levere min bestilling?

Dette avhenger av produkt (ene) du har bestilt og hvilken opsjon forleveranse du har valgt. De fleste av våre produkter blir produsert og sendt innen 48 timer. Ytterligere informasjon kan du finne under "Leveranseinformasjon".

Jeg har ikke mottatt min bestilling, hva skal jeg gjøre?

Normalt skal du motta bestillingen din i løpet av to virkedager etter den forventede avsenderdato. Dette er et estimat og det hender at ordre kan bli forskjøvet med et par dager. Dersom du er bekymret over at du ikke har mottatt leveransen, ta kontakt med kundeservice på epost (kontakt@wunderetiketten.de)

Jeg forsøkte å bestille men websiden avslo mitt kredittkort/debetkort. Hva kan jeg gjøre?

Av og til opplever kunder at en ordre ikke registreres korrekt eller at en betaling ikke går gjennom. Som regel kan vi gjenskape ordren (men ikke betalingsinformasjon) og fullføre transaksjonen via epost. Forsøk også å oppdatere webleseren din, slette historie og cache. Dersom problemene fortsetter kan du også forsøke å bruke en annen webleser som Firefox eller Chrome.

Hvor gode er strykeetikettene? Kan jeg kokevaske plagg som har dem på?

Vi er stolt av å produsere høykvalitetsprodukter og vi tester regelmessig alle strykeetiketter for å forsikre oss om at de har god nok kvalitet. Vi garanterer at etikettene holder kvaliteten så lengeplagget er i bruk, så lenge de er påført riktig. Vi strekker oss langt for å løse ethvert problem som skulle oppstå.

Hva er best, å sy på etiketter eller stryke dem på?

Det er til syvende og sist avhengig av hva du personlig foretrekker. I forhold til pris og produksjonstid er de like. Broderte navneetiketter til å sy på klær ser fantastisk ut. Strykeetiketter er veldig greit hvis man ikke har tid til, eller ikke kan, sy. Enda enklere er det med våre nye selvklebende etiketter som på kort tid har blitt en bestselger.

Finnes det noe begrensning på hvor mange bokstaver jeg kan få på en etikett?

Det maksimale antallet tegn varierer for de forskjellige produktene. På vår webside finner du beskrivelser av det maksimale antallet tegn for hvert produkt. Merk at mellomrom teller med som et tegn når du teller opp.

Kan jeg bruke symboler, bokstaver etc. fra andre språk?

Ja, vi kan brodere/trykke alle språk og bokstaver/tegn.

Faq3
Faq4
Faq5