Etiketter til skole og barnehage

Her finner du et utvalg av personlige etiketter og gjenstander til skole og barnehage. Uansett om det er til en gutt eller jente kan du merke ditt barns eiendeler med etiketter i friske farger. Individuelle motiv eller skrift er ikke noe problem - design din personlige etikett hjemmefra via din pc,og få dem levert rett hjem. Enkelt og greit. Du kan velge mellom etiketter som limes på, strykes på eller sys på.

Alle våre produkter er av høyeste kvalitet og er særdeles slitesterke, i tillegg til at de ikke irriterer mot huden når man har på plaggene. Uansett om du skal merke klær, leker, drikkeflaske eller matboksen; med våre etiketter slipper barnet ditt å miste noe på skolen eller i barnehagen!

For å personalisere en etikett eller et annet produkt, velg ganske enkelt riktig produkt og personaliser dette med tekst, farger, skrifttype og motiv. Vårt onlineverktøy tilbyr en forhåndsvisningsfunksjon som lar deg se resultatet av dine valg umiddelbart. La kreativiteten få fritt spillerom! Barn elsker spesielt våre morsomme motiver og sterke farger!

Det fins 18 produkter.

Viser 1-18 av 18 element(er)
Aktive filtre