Etiketter til skole og barnehage

Her finner du et utvalg av personlige etiketter og gjenstander til skole og barnehage. Uansett om det er til en gutt eller jente kan du merke ditt barns eiendeler med etiketter i friske farger. Individuelle motiv eller skrift er ikke noe problem - design din personlige etikett hjemmefra via din pc,og få dem levert rett hjem. Enkelt og greit. Du kan velge mellom etiketter som limes på, strykes på eller sys på.

Alle våre produkter er av høyeste kvalitet og er særdeles slitesterke, i tillegg til at de ikke irriterer mot huden når man har på plaggene. Uansett om du skal merke klær, leker, drikkeflaske eller matboksen; med våre etiketter slipper barnet ditt å miste noe på skolen eller i barnehagen!

For å personalisere en etikett eller et annet produkt, velg ganske enkelt riktig produkt og personaliser dette med tekst, farger, skrifttype og motiv. Vårt onlineverktøy tilbyr en forhåndsvisningsfunksjon som lar deg se resultatet av dine valg umiddelbart. La kreativiteten få fritt spillerom! Barn elsker spesielt våre morsomme motiver og sterke farger!

Det fins 19 produkter.

Viser 1-19 av 19 element(er)
Aktive filtre

La deg imponere av vårt utvalg av personlige etiketter til skole og barnehage. Disse bringer farge inn i barnas skoleveske og er veldig praktiske. Her finner du personlige etiketter som kan festes på alle barnas klær og eiendeler, uansett om det er en gutt eller jente.

Du kjenner sikkert problemet: barna etterlater eiendeler og klær overalt, og det er veldig lett at noe mistes fordi ingen vet hvem som eier det. Det er det endelig slutt på nå!

Velg mellom etiketter som kan sys på. strykes på eller limes på. Våre vevede etiketter er både behagelige mot huden og særdeles slitesterke.

Leter du etter personlige klistremerker? Vi tilbyr flere typer tilpasningsbare klistreetiketter som kan brukes på bøker, leker, drikkeflasken eller matboksen til barnet. Vi har også skoleutstyr og skolebekledning som kan tilpasses individuelle behov.

For å tilpasse dine etiketter eller utstyr, velg riktig produkt fra vår hjemmeside og tilpass dette ved å velge riktig tekst, farge og skrifttype og legg også gjerne til et eget motiv for å gjøre det enda mer personlig. Vårt onlineverktøy gir deg muligheten til å se en forhåndsvisning slik at du hele tiden kan se det endelige resultatet. Vi tilbyr også et stort utvalg av morsomme motiver som barn setter spesielt stor pris på!